Výučba inovatívnych foriem bezpečnej elektronickej komunikácie - Bucko, Jozef
Problematika výučby moderných informačných a komunikačných technológií. Aktívne používanie elektronického podpisu v rôznych situáciách. Výchova generácie, ktorá bude danú problematiku ovládať, rozumieť jej a poskytovať elektronické služby.