Neignorujme zahraniční kapitál - Houdek, Tomáš
Rozhovor s Gernotom Dietrom Grieblingom, hlavným analytikom a ekonomickým odborníkom nemeckej banky LBBW, o problematike bankovej únie, recesii a príležitostí pre Európu.