Podpora lokálních partnerství trhu práce ve Španělsku ze strany EU - Homolová, Eva
Viacúrovňové vládnutie v kontexte európskych koordinovaných politík. Analýza vzájomného vzťahu aktérov na regionálnej a lokálnej úrovni a európskej úrovni pri realizácii politiky zamestnanosti v decentraliziovanom Španielsku.