Variace €-skepticismu: český vs. dánský případ - Mouchová, Kamila
Posun európskej integrácie smerom k tzv. fiškálnej únii. Príčiny odlišných postojov k fiškálnemu paktu v Spojenom kráľovstve a Českej republiky.