Transatlantické ekonomické vzťahy – prichádza čas na ich oživenie? - Antal, Jarolím
Analýza súčasného vývoja transatlantických ekonomických vzťahov so zameraním na konkrétne kroky, ktoré boli podniknuté v súvislosti s diskusiou o prehlbovaní ekonomickej intergrácie medzi EÚ a USA.