Konkurenceschopnost Evropské unie v procesu globalizace - Staníčková, Michaela
Analýza postavenia Európskej únie v komparácii s ostatnými svetovými centrami, t.j. so zoskupením BRIC, Japonskom a USA a vyhodnotenie ich úrovne konkurencieschopnosti v podmienkach globalizovanej svetovej ekonomiky.