Projekt Transparentné mesto ako možné čiastočné riešenie korupcie v podmienkach SR - Vongrej, Marián
O projekte Transparentné mesto. Mesto Martin získalo zaň prestížne ocenenie od OSN – prvé miesto v kategórii Prevencia a boj proti korupcii vo verejnej sfére.