Comparison of market openness of Brazil, Russia, India and China and of the Central and Eastern European Countries - Bolotov, Ilya
Analýza otvorenosti trhov Brazílie, Ruska, Indie a Číny a ich porovnanie s otvorenosťou krajín strednej a východnej Európy.