Štruktúrne aspekty vývozu zo Slovenska - Fifeková, Elena
Príspevok sa zameriava na zhodnotenie štruktúry exportu zo SR. Identifikuje úzke miesta vývozu zo SR, pretože práve štruktúrna nevyváženosť exportu môže postupne viesť k oslabeniu prorastového vplyvu čistého exportu na ekonomický rast.