Evropská unie a Japonsko: politická ekonomie dohody o volném obchodu - Hnát, Pavel
Meniaca sa politická ekonómia európskeho regionalizmu. Dohoda o ekonomickom partnerstve medzi EÚ a Japonskom. Rokovania o volnom obchode medzi EÚ a Japonskom. Japonsko a jeho prístup k regionálnej integrácii a dohode s EÚ.