[Ekonomické aplikácie v MS OFFICE] - Bolek, Vladimír, 1988-
Publikácia Ekonomické aplikácie v MS OFFICE bola vydaná ako skriptá. Učebný text je určený pre študentov Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave ako povinná literatúra k predmetu Ekonomické aplikácie v MS Office, ktorého obsah je zameraný na využitie nadstavbových nástrojov aplikačných programov MS Excel a MS Access v ekonomických oblastiach.