Řízení pracovního výkonu - efektivní motivace a rozvoj zaměstnanců - Jelínková, Petra
Pracovný výkon zamestnancov, jeho motivácia a rozvoj. Model rozvoja zamestnancov v rámci riadenia pracovného výkonu.