Významné povodne na tokoch v správe SVP, š.p., OZ Bratislava od r. 1997 - Rusina, Peter
Významné povodňové udalosti na tokoch v správe SVP, š.p., OZ Bratislava, a to z hľadiska ich príčin, priebehu povodní, vzniknutých povodňových škôd a realizovaných opatrení po povodniach.