Basel III a finančná kríza - Tkáčová, Daniela, 1954-
Európska únia stojí pred úlohou vykonať opatrenia na oživenie ekonomického rastu, na obnovenie dôvery v bankový sektor a zvýšenie konkurencieschopnosti. Základné pravidlá regulačného rámca BASEL III, jeho pozitíva a slabé stránky.