Credit default a swapy v súčanej dlhovej kríze - Chovancová, Božena
Analýza mechanizmu fungovania credit defaul swapov, možné výhody a nevýhody pre investorov ako aj tie inštitúcie, ktoré preberajú riziká defaultu na seba.