Štruktúrované vkladové produkty ponúkané bankami na Slovensku - Tkáčová, Daniela, 1954-
Inovácie na trhu vkladových produktov v komerčných bankách na Slovensku a formy štruktúrovaných vkladov, ich výhody a nevýhody pre klienta a pre banku.