Vplyv finančnej krízy na sociálne bankovníctvo ako súčasť finančného trhu - Laciňák, Jozef
S prepuknutím krízy došlo vo viacerých Európskych krajinách k rozvoju sociálneho bankovníctva, ktoré vykonáva bankové obchody s dôrazom na sociálne aspekty. Banky tak môžu dosahovať realistické trhové výnosy z investovaného kapitálu.