Zmeny v štruktúre podnikateľských subjektov v SR - Kotlebová, Jana, 1969-
Analýza štruktúry podnikateľských subjektov od roku 2005 po súčasnosť v Slovenskej republike v kontexte zmien, ktoré priniesla finančná kríza. Zmeny v štruktúre právnických a fyzických osôb v SR. Opatrenia na elimináciu zmien prostredia, v ktorom podnikateľské subjekty pôsobia.