Význam komunikácie v pedagogike a podnikaní - Kintler, Jakub, 1979-
Problematika a význam komunikácie v pedagogickom procese a podnikaní. Opis jednotlivých foriem komunikácie, identifikácia ich významu a špecifík v pedagogickom procese.