Vybrané otázky zdokonaľovania vzdelávania osobnostnej zložky subjektov podnikania - Matušovič, Martin
Kľúčovým faktorom úspešného podnikania je praktická využiteľnosť vedy a vzdelávania. Význam aktivizujúcich metód pre zlepšenie kvality vzdelávania a aplikácia nových poznatkov, ktoré je možné vo vzdelávaní uplatniť a zhodnotiť.