Faktory kvality vyučovacieho procesu - Rybárová, Daniela, 1967-
Organizačná a sociálno-psychologická stránka pedagogického procesu. Didaktické zásady ako základné pravidlá vyučovania, ktoré ovplyvňujú celý proces výchovy a vzdelávania.