Ekonomický rozvoj Čínskej ľudovej republiky a Lewisov model duálnej ekonomiky - Buzinkai, Matej
Teória ekonomického rozvoja s nevyčerpateľným množstvom pracovnej sily rozvojového ekonóma Arthura Lewisa. Ekonomika ČĽR s nevyčerpateľným množstvom pracovnej sily.