Hodnotový systém zamestnanca poisťovacej spoločnosti - Littvová, Veronika
Analýza základných okruhov hodnotového systému zamestnanca v poisťovacej spoločnosti, ktorý výrazne ovplyvňuje jeho postoj pri predaji poistných produktov.