Povedzte to videom - Tinková, Lenka
Novinkou, ktorá sa šíri svetom, sú krátke videá. Začali ich využívať aj hotely a reštaurácie. Twitter kraľuje najkratšiemu videu. Instagram konkuruje jednoduchosťou. Výhody Instagramu a Vine. Ako využiť videá vo svoj prospech. Výhody vlastného You Tube kanálu. V pohybe je sila.