Úvod - Šúbertová, Elena
Podnikanie ako činnosť, ktorá by mala zabezpečiť pozitívny rozvoj každého podniku a rast hospodárstva ako celku. Inšpirácia študentov a absolventov k takej aktivite, aby boli schopní uplatniť sa na trhu pracovných síl hneď po skončení štúdia.