Zdaňovanie právnických osôb v kontexte deficitu verejných financií vo vybraných krajinách EÚ - Kušnírová, Jana, 1977-
Sadzby dane z príjmu právnických osôb v krajinách EÚ. Zdaňovanie spoločností vo Francúzsku. Daňové sadzby podľa typu podniku vo Veľkej Británii. Výdavky právnickej osoby vo Veľkej Británii. Výdavky právnickej osoby v Slovenskej republike. Daňové výdavky spoločností v Maďarsku.