Vplyv pracovných podmienok na kvalitu pracovného života a výkon zamestnancov - Novák, Jaromír, 1978-
Pracovné podmienky zahrnujú celý komplex oblastí vplývajúcich na efektívnu činnosti podniku. Od utvorených pracovných podmienok závisí kvalita pracovného života zamestnancov a tým aj motivácia zvyšovať pracovný výkon.