Vplyv podniku na trvalo udržateľný rozvoj - Budinská, Lucia, 1990-
Sledovanie vplyvu podniku na trvalo udržateľný rozvoj v rámci ekonomického, inštitucionálneho, environmentálneho a sociálneho piliera. Vplyv podniku na TUR môže byť pozitívny, ale i negatívny.