Podpora MSP prostredníctvom siete inkubátorov - Bukovová, Sylvia, 1959-
História inkubátorov na Slovensku. Mapa inkubátorov na Slovensku v súčasnosti. Charakteristika, typy, služby a ciele inkubátorov. Podpora MSP v SR prostredníctvom inkubátorov.