Pragmalingvistická kompetencia v cudzom jazyku - Fráterová, Zuzana
Východiská rozvoja pragmalingvistickej kompetencie vo vyučovaní cudzieho jazyka. Krátky popis vybraných princípov pragmatiky a námetov cvičení, ktoré je možné tvoriť pri oboznamovaní sa s týmito pricípmi.