Migračná politika Slovenskej republiky v kontexte kvality života - Chinoracká, Andrea
Cieľ a princípy migračnej politiky Slovenskej republiky. Migračná politika po vstupe SR do Európskej únie. Legálna migrácia. Integrácia imigrantov. Počet migrantov podľa krajín pôvodu za obdobie 2004 až 2011. Kvalita života migrantov na Slovensku.