Mobilita a migrácia mladých ľudí zo Slovenskej republiky v kontexte ekonomických príčin - Kolláriková, Tímea
Príčiny a dopady migrácie mladých ľudí zo Slovenskej republiky. Vývoj počtu migrujúcich mladých ľudí zo SR do zahraničia.