Kvantitatívne prístupy v procese auditu poisťovne - Majtánová, Anna
Špecifické podmienky podnikania poisťovní. Definovanie prístupov interného a externého auditu v poisťovni. Všeobecný a vybraný kvantitatívny prístup v procese auditu poisťovacej činnosti.