Zmeny v oblasti zdaňovania výnosov z dlhopisov od 1. 7. 2013 - Horniaček, Peter
V poradí druhú novelu zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. prijala NR SR na svojom zasadnutí dňa 15. 5. 2013 s účinnosťou od 1. 7. 2013. Ilustračné príklady.