Medzinárodná migrácia v Poľsku - súčasný stav a perspektívy - Přívara, Andrej, 1983-
Skrytá tvár poľskej emigrácie. Hlavné rysy súčasnej imigrácie v Poľsku. Legislatívny rámec poľskej migračnej politiky.