Manažment zmien ako konkurenčná výhoda - Gajdošíková, Katarína
Manažment zmien je proces, v ktorom sa narušuje východiskový stav v jeho stabilnej podobe s následnou nestabilitou smerujúcou k dosiahnutiu konečného stavu s návratom k stabilite inej kvality. Problematika potreby nastolenia zmien v podnikoch a následne ich vplyv na jeho konkurencieschopnosť. Ozrejmenie a objasnenie danej problematiky na základe zozbieraných a preštudovaných materiálov. Zmena ako projekt, fázy projektu.