Novely zákona o zdravotnom poistení prijaté NR SR v roku 2013 - Strýčková, Jolana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Problematika preplatenia nákladov cezhraničnej starostlivosti poskytnutej poistencovi v inom členskom štáte EÚ, úhrada nákladov cezhraničnej zdravotnej starostlivosti poskytnutej poistencovi iného členského štátu EÚ v SR, konanie o predchádzajúcom súhlase na úhradu nákladov za poskytnutú zdravotnú starostlivosť a žiadosť o preplatenie nákladov zdravotnej starostlivosti.