Výnosové metódy ohodnotenia podnikov - porovnanie legislatívy SR a IVSs - Jánošová, Zuzana
Analýza výnosových metód podľa medzinárodných ohodnocovacích štandardov IVSs a ich porovnanie s usmerneniami v slovenskej legislatíve.