Vývoj podnikateľského prostredia v Európskej Únii a jej susedstve v období krízy VIII. - fokus na EÚ a vybraných (strategických) partnerov EÚ na africkom kontinente - Čiderová, Denisa, 1977-
Skúmanie podnikateľského prostredia vo vybraných krajinách strategických partnerov EÚ na africkom kontinente. Prehľad indikátorov konkurencieschopnosti a odlišnosť v mnohých aspektoch konkurencie na globálnom trhu.