Virtual IP services for a startup company - Kršjak, Miroslav
Rozvoj internetu a dostupnosti pripojenia umožnili vytvoriť nové formy outsourcingu pre firmy. Možnosti pre mladé alebo začínajúce firmy, ako nahradiť časť fyzickej IKT infraštruktúry virtuálnymi službami so zameraním sa na oblasti : servery, telekomunikačné služby, emaily.