Analýza ekonomickej činnosti s využitím informačných technológií - Kultan, Jaroslav, 1960-
Ukážka základných princípov analýzy ekonomickej činnosti podniku a možných technických prostriedkov určených na automatizované vyhodnotenie činnosti s využitím informačných technológií. Problematika spracovávania a interpretácie dát v spoločnostiach, pričom je prezentované porovnanie jednotlivých produktov, ktoré sa, okrem iného, zaoberajú aj problematikou Business Intelligence.