Projektové vyučovanie - výzva pre stredné odborné školy - Filo, Peter
Základné a všeobecné ciele projektového vyučovania, zapájanie študentov do poznávacieho procesu. Výchova k samostatnosti a vlastnej zodpovednosti. Prínosy projektového vyučovania na stredných školách.