Vplyv vybraných faktorov nákupnej atmosféry na nákupné správanie spotrebiteľov - Folvarčíková, Lucia, 1982-
Vplyv nákupnej atmosféry maloobchodných jednotiek na nákupné rozhodovanie spotrebiteľa a celkovú návštevnosť predajnej jednotky. Význam a dôležitosť vplyvu nákupnej atmosféry v predajni.