E-commerce transaction in retail market - Hasan, Jamal
Možnosti maloobchodu, ktoré skrýva elektronický obchod v prostredí internetu. Informácie o produktoch a službách prostredníctvom internetu. Výber zákazníkov a predaj produktov cez internet. Budovanie a udržiavanie imidžu firiem.