Veľká novela zákona o verejnom obstarávaní z pohľadu PPP projektov - Holub, Dušan
Vláda Slovenskej republiky v prvej polovici februára 2013 nečakane rozhodla o tom, že časť pripravovanej "veľkej" novely Zákona o verejnom obstarávaní bude schválená ako samostatný zákon, účinný od februára 2013. Analýza niektorých novelizovaných inštitútov, ktoré sa týkajú obstarávania PPP projektov.