Štíhla administratíva ako koncept zlepšovania nevýrobných procesov - Kopták, Michal
Štíhla administratíva je efektívnym konceptom riadenia organizácie, ktorý znižuje náklady, odstraňuje plytvanie a zvyšuje zisk. Plytvanie v administratívnych procesoch. Postup implementácie štíhlej administratívy.