Analýza vplyvu vybraných faktorov na výdavky slovenských domácností na potraviny a nealkoholické nápoje - Šoltés, Erik, 1974-
Modelovanie závislosti výdavkov slovenských domácností na potraviny a nealkoholické nápoje od relevantných faktorov a na základe odhadnutého regresného modelu kvantifikácia vplyvu jednotlivých relevantných vysvetľujúcich premenných.