Podnikateľský model v službách parkour a freerunning - Zagoršek, Branislav, 1984-
Podnikateľské modely, ich zobrazovanie, trendy a súvisiace prístupy. Podnikateľský model slovenského podniku Skill LAB, ktorý pôsobí v oblasti služieb pre parkour a freerunning. Komparácia tohto podnikateľského modelu s modelmi APEX Movement a Tempest Freerunning (USA).