Internacionalizácia odboru "Ekonómia a manažment" ako súčasti ekonomického znalectva - Littvová, Veronika
Silnejúci vplyv globalizácie na znalecký odbor Ekonómia a manažment. Počty znaleckých subjektov v jednotlivých krajoch Slovenskej republiky. Vymedzenie ekonomických znaleckých odborov. Presun znalcov v odbore Ekonómia a manažment. Dopad globalizácie na aktuálny stav tohto znaleckého odboru.