Daňová evidencia - Dobšovič, Dušan
V rámci novely zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov účinnej od 1. 3. 2009 (zákon č. 60/2009 Z. z.) bola v Slovenskej republike pre vybrané skupiny daňovníkov vykonávajúcich podnikanie alebo inú samostatnú zárobkovú činnosť zavedená možnosť viesť daňovú evidenciu.